Manisa Celal Bayar Üniversitesi topluluk başkanlarının davetli olduğu iftar programda gençlere hitap eden Soykök; “Gençlik demek heyecan demek gençlik demek aşk demek, umut demek. Umutlarınızı tüketmeyin, heyecanınızı yitirmeyin. Bu zamanda genç olmak çok zor. Metaverse’nin konuşulduğu bir zaman dilimindeyiz. Dijitalizm o kadar hızla ilerliyor ki sizin üniversiteyi bitirdiğiniz ve akabindeki yıllarda yeni yeni meslek alanları ortaya çıkacak. Geleceğe dair kaygılarınız var. Okulu bitirebilecek miyiz, işimiz, evimiz, arabamız olacak mı, sevdiğimizle evlenebilecek miyiz diye düşünüyorsunuz. Bunların hepsi Cenabı Allah’ın nimetleri ve hepsi zamanı gelince olacak. Yeter ki Rabbimizin nimetleri karşısında şükran borcumuz, kulluk borcumuz olduğunu unutmayalım. Cenabı Allah birbirimizi severek, insana değer vererek, kimliğimizi muhafaza ederek bir ömür geçirmemizi cümlemize nasip eylesin” dedi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi bünyesinde bulunan topluluk başkanlarının söz aldığı tanışma programının sonunda katılımcı gençlere Osmanlı’nın en güzel geleneklerinden biri olan “Diş Kirası” hediyeler takdim edildi.

Programa İl Müftüsü Mustafa Soykök, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Fehmi Bardak, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdür yardımcısı ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Güler Tuğan, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Ceyhan, Ömer Kayhan, Ramazan Arba, Diyanet-Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Özdemir, İl Gençlik Koordinatörü Mahmut Gözcü, Manevi Danışmanlar ve üniversiteli öğrenciler katıldı.

Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

Editör: TE Bilişim