Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti

Manisa’nın en büyük kültür etkinliği olan Kitap Fuarı 25 Kasım Cuma günü (yarın) açılıyor. Manisa Kitap Fuarı 25 Kasım - 4 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi'nde 5.kez kapılarını ziyaretçilere açacak olan fuarda bu yıl birçok yayınevi yer ve yazar alıyor.
ÖĞRENCİLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT!
Fuara Türkiye’nin önde gelen yayın evleri katılıyor. Öğrenciler için de büyük fırsatlar bu fuarda… Yardımcı kitaplar çok uygun fiyatlarla öğrencilerin ayağına geliyor.
Ünlü yazarların son çıkan kitapları da fuarda kitapseverleri bekliyor olacak.
Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü’nün her yıl olduğu gibi bu yıl da desteklediği fuar 25 Kasım’da başlayacak, 4 Aralık tarihine kadar gezilebilecek. Fuara ilçelerden de belediyeler ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle öğrenciler özel servislerle getirilecek.
Manisa Kitap Fuarı’nın bu yıl büyük ilgi görmesi bekleniyor…
AÇILIŞ TÖRENİ YARIN SAAT 11.00'DA
Manisa 5. Kitap Fuarı, 25 Kasım Cuma günü saat 10.00'dan itibaren gezilebilecek. Fuarın resmi açılış töreni ise saat 11.00'da gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilişim