Başkan Ragıp Güneş, festival konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi ile bir görüşme yaptıklarını kaydetti. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili görüşmelerin yoğunlaşacağını açıklayan Güneş, Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile yapılacak olan görüşmede ana taslağının hazırlanacağını belirtti. Güneş, Eylül ayının sonu veya Ekim ayı başlarında festivali yapmayı planladıklarını vurguladı. Güneş, “Hemşeri Dernekleri festivalimiz bizlerin kültürlerini yansıtan önemli etkinliktir. Bizleri Manisa’ya en güzel şekilde tanıtan bu yapıyı ortaya koymak istiyoruz” dedi. 
Hemşeri dernekleri olarak atılımlar yaptıklarını ifade eden Güneş, kadın kollarının kurulmasıyla ilgili son aşamaya geldiklerini söyledi. Güneş, “Kadın kollarımızı projeleriyle birlikte yakın zamanda onları kamuoyuna tanıtacağız. Anadolu Yemek Yarışması diye bir fikrimiz var. İkincisi derneklerimizin bağlı bulunduğu şehirlerle ilgili eski anılarını, eski yaşanılan duyguları canlandırmak ve bunlarla ilgili Cumhuriyet Meydanı yanında bulunan Fatih Sergi Salonunda tüm derneklerimizle beraber sergilemek istiyoruz. Kadınlarımızla beraber bu çalışmayı yapacağız” diye konuştu.

Ege'de komşu dehşeti! Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Ege'de komşu dehşeti! Gürültü kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı

Editör: TE Bilişim