Manisa Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ümit Türek, 6 Temmuz’da Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Sosyal tesislerinde yapılacak olan genel kurula üyeleri davet etti. Türek, “Genel kurulumuzun öncelikle Manisa sanayi esnafına ve Manisa’ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Mutlaka demokrasinin olduğu yerlerde rakip olacak, seçim olacak. Duyduğumuza göre, üyelerimizden bize gelen bilgilere göre rakip olan arkadaşlar yönetim kurulumuz hakkında birçok dedikodular yapmakta. Bu dedikodulara cevap vermek için herhangi bir söylemde bulunmayacağız. Sadece üyelerimizin kongre günü kongreye gelip oylarıyla bizi desteklemesini istiyoruz” dedi. 
Kooperatifin kuruluşundan bahseden Türek, “Kooperatifimiz 1968’li yıllarda kuruldu. 1011 tane üyemiz var. Bin 565 tane de dükkanımız var.  780 bin metrekare alan üzerine kurulu bir kooperatif. Ve burada da 30 bin insan istihdam edilmekte. Ailelerine, ülkeye katkıları bulunmakta. Yeni bir site kurulması gündemde. Yeni bir sitenin kurulması demek bu sitenin kapatılacağı anlamına gelmez. Bu sitede olacak, o sitede kurulursa o da hizmet verecek” dedi.

Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi Şehit annesi duygulandırdı.... 0ğlunun odasını anı evine çevirdi


 

Editör: TE Bilişim