Klinik45 ile Daha Büyük Gülümsemeler
Estetik bir görünümün tamamlayıcısı olan daha büyük gülümsemeler için Klinik45 yeni yerinde hastalarını bekliyor. Ağız ve diş sağlığı konusunda dijitalin değerinin farkında olan Klinik45, teknolojik cihazlarıyla hastalarına farklı bir deneyim yaşatıyor. Bu sayede hastalar on – on beş dakika gibi kısa bir sürede gülüşlerinin nasıl olacağını öğreniyor. Ayrıca cad cam printer cihazı ile tasarımı yapılan dişlerin geçici ve daimî restorasyonları da aynı gün içerisinde teslim ediliyor. Klinik45’te ortodonti, şeffaf plak, implant, pedodonti tedavilerine ek olarak estetik diş hekimliği, ağız, diş ve çene cerrahisi hizmetleri yer alıyor.
Klinik45 Künye
Klinik 45, diş hekimliğinde her gün gelişen ve değişen estetik ve fonksiyon ihtiyacını göz önünde tutarak hastalarının memnuniyetini amaçlayan bir diş kliniğidir. Klinik 45, ağız ve diş sağlığının farklı alanlarında uzmanlaşmış hekim kadrosu ile multidisipliner anlayışla hareket etmektedir. Dr. Dt. Gizem Altuğ Türkyılmaz ve Dr. Dt. Cem Türkyılmaz yönetiminde bütün ağız ve diş sağlığını kapsayan alanlarda hizmet vermektedir.

Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti

Editör: TE Bilişim