Türk Kızılay Manisa Şubesi Genel Kurulu dün yapılmıştı. Başkanlık görevi Selma Keresteci’den Atilla Efendioğlu’na geçti. Kongre tek liste ile tamamlandı. 
Genel kurula, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Sevinç Kibar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kızılay üyeleri ve gönüllüleri katıldı.
Atilla Efendioğlu Başkanlığındaki Türk Kızılay Manisa Şubesinin yeni yönetimi şu şekilde oluştu: "Hakan Kadayıfçılar,
Onur Taylan, Göksel Altıntaş, Mehmet Molan, Halil Başkentli, Ali Rıza Açaylı, Tuğçe İnç Zavlak, Nihat Can Gül, Erdal Nohutçu, Hakan Yılmazbaş. Ethem Öztaş - Denetçi"

HAYIRDIR BEYLER? 
Kongrenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kızılay’ın üyelerinden Ak parti eski il başkanı ve il genel meclisi eski başkanlarından Dursun Ali Yıldız, sitem dolu sözler sarfetti.
Yıldız; “Kızılay Manisa'da kongre yapmış. Büyük mücadeleler vererek üye olabilmiş biri olarak keşke kongrenin yapılacağından haberim olsaydı ki iştirak etmiş, bu güzel şehirde Ak Parti İl başkanlığı yapmış biri olarak bir oyum var; onu kullanmış olurdum.
İyi olmaz mıydı ha? 
Tabii sormadan da edemeyeceğim; 
Hayırdır beyler?

Bu paylaşımın altında çok sayıda yorum geldi. İşte o yorumlardan bazıları… 

Rifat Emin Uygur
Başkanım ben de büyük mücadele ile üye oldum. Hem bir delege hem bir basın ve medya sahibi olarak haberim olmadı.

Hüseyin Tunçer
İtiraz edin. Üyelere tebliğ şarttır. Yasa çiğnenmiştir. Kim bilir kaç kişi haberdar edilmemiş. Toplu dilekçe verin tekrarlansın.

Ahmet Sofuoğlu
Sen, ben, bizim oğlan...

Selçuk Ürün
Adalet ve demokrasi bir gün elbet er ya da geç herkes için işleyecektir.

Halil Cinar
Onlar kimi çağırıp, kimi çağırmayacaklarını iyi bilirler. Ben de tesadüfen yakın bir arkadaşımdan duydum. Hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun inşallah.
Yeni başkanı tebrik ediyorum. Yine yakın bir arkadaşımın oğlu. Herhalde kim olduğunu anlamışsınızdır. O gibi yerlere her üyeyi davet etmezler, oyun bozulmasın diye.
Günaydın D. Ali bey!...

Dursun Ali Yıldız
Halil Cinar Hacı abi günaydın" dedin; eksik olma, ömrün uzun olsun. Ben zaten uyanığım. "Oyun bozulmasın diye" diyorsun. 'Hesap yani' Büyük adamsın be hacım, büyük adam...Feraset böyle bir şey işte.

Arif Gerçek
Koltuk korkusu olanlar vardır başkanım.

Yavuz Kabak
Pek de bir değişiklik yok aslında abi yıllardır böyle az bir şey sana ucu dokunmuş sadece. Körler sağırlar birbirini ağarlar. Sen benim damadı al ben senin oğlanı alayım yönetime. Herkes yolunda yani...

Naci Aydın
Herkesin yaptıkları işlere göre dereceleri vardır. Rabbin onların yaptıklarından habersiz değildir.
(En'âm, 6/132) Kızılay MANİSA hayır kurumu hayırlı olsun inşallah .

İsmail Aydın
Herkes Demokrat hem de mangalda kül bırakmayan cinsinden. Yazık bu uğurda çok canlar kaybettik. Oldu bittilerle kendi kendilerini görevlendirmeler er geç hesabını verirler.

Yüksel Ülker
Başkanım bende üyeyim. Bana mesaj olarak davetiye geldi. Aidat borcu olanlar davet edilmemiş olabilir. Önceki kongrede benim aidat borcum olduğu için davet edilmemiştim.  

Dursun Ali Yıldız
Yüksel Ülker Borcumuz olabilir bilmiyorum. Varsa bile ödememiz istenmez miydi?

Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti Ege'de feci kaza! Takla atan araçtan fırlayan sürücü hayatını kaybetti

Dursun Ali Yıldız
Yüksel Ülker Teşekkür ederim kardeşim. Durumu Kızılay Genel merkezine de bildireceğim. Bu davranışlar Ak Parti siyasetine ciddi zararlar veriyor.

Editör: TE Bilişim