Karaköyspor Futbol Kulübü Başkanı Osman Yıldırım, Keyfin Kahyası’nda düzenlenen kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Karaköyspor Kulübü’nün yaklaşık 3 yıllık bir kulüp olduğunu kaydeden Osman Yıldırım, “Bizler kulüp olarak 3 yıl içerisinde güzel başarılar yakaladık. Altyapı ve A takımda güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Tesisler konusunda da önemli bir adım attık. Karaköyspor Kulübü adına bir yer aldık. Sağolsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ile görüştük. Onlarda bizlere destek oluyor. Hem amatöre hem kulübe güzel bir tesis kazandıracağız. İleriki aylarda bu konuda gelişmeler olacak.” dedi.
Her sene birkaç futbolcuyu profesyonel liglere gönderdiklerini aktaran Yıldırım, “Son olarak Emre Can Bulut Somaspor’a imza attı. Emeğimizin karşılığını alıyoruz. Yaz okullarında 350 çocuk eğitim görüyor. Bundan sonra da başarılar içinde elimizden geleni yapacağız. Geçen sene iki defa şampiyon olmamıza rağmen son bir maç oynamamız gerekiyordu. Son maçta yenildik. Kulübümüz bu sene genç oyunculardan oluşuyor. Biz bu sene amatörün ruhunu yaşatacağız. Gençlerimizi iyi yerlere getirmek için uğraşacağız. Hedefimiz şampiyonluk.” ifadelerini kullandı.

Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü

Editör: TE Bilişim