Karaali Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, mahallelilerin en büyük sorunlarından biri olan yağmur suyu kanalındaki pisliği kamuoyu gündemine taşıdı. 
“MAHALELİLERİN SORUNUNA HİÇBİR ÇÖZÜM ÜRETİLMEMİŞ”
Başkan Akan, “Karaali Mahallemize ziyarete gittiğimizde hemşehrilerimiz mahallelerinden 3 kilometrelik bir sulama kanalı geçtiğini söyledi. Kanala gittik, pislik içerisinde. Kokudan nefes bile alınmıyor. Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi’nin atıkları, normalde yağmur suyu için yapılan bu kanala geliyor. Mahalelilerimiz, bu kanalın 2 yılda bir temizlendiğini ancak temizliğin de hiçbir soruna çözüm olmadığını dile getirdi” dedi. 
“ATIKLARIN DÖKÜLMESİNE NEDEN İZİN VERİYORSUNUZ?”
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı: “Şehrimizi yönetenlere sesleniyorum, çocuklarınızın böyle bir kanala yakın yerde oturmasını ister misiniz? Halkın yardım çığlığını neden duymazlıktan geliyorsunuz? Yağmur suyu kanalına atık dökülmesine derhal son verilmelidir. Konuya ilişkin tüm resmi kurumlarla görüşeceğiz. Ortada çok büyük bir halk sağlığı sorunu var. Karaali vatandaşlarımızın daha da mağdur edilmemesi için elimizden geleni yapacağız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ekonomide güçlü bir kadro kurduk, Mehmet Şimşek'e itimadımız tam" Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ekonomide güçlü bir kadro kurduk, Mehmet Şimşek'e itimadımız tam"


 

Editör: TE Bilişim