Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda kreş ücretlerinin 540 TL’den bin 620 TL’ye çıkarılması; AK Parti, MHP ve CHP oylarıyla kabul edilerek meclisten geçti. 
“BÜYÜK BİR SKANDAL”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, fahiş kreş zammına tepki gösterdi. Başkan Eryılmaz, “Böylesine büyük bir ekonomik buhranın içerisindeyken bir de kreş ücretleri vatandaşımızın sırtına büyük bir yük olarak bindi. Halkı rahat ettirmek için çalışması gereken Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa zam üstüne zam yapıyor. Kreş ücretleri, 540 TL’den bin 620 TL’ye çıktı. Bu oran, tamı tamına yüzde 300 zam demek! Vatandaşımızın ekmek alırken bile defalara düşündüğü bir dönemde belediye kreşlerine yüzde 300 oranında zam yapılması büyük bir skandaldır” dedi. 
“ZAMMIN GERİ ÇEKİLMESİNİ İSTİYORUZ”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Kreş gibi özel ve önemli bir konudan bile halka yüzde 300 zam yapılmasını asla kabul etmiyoruz. Belediyeler ticarethane değil, halka hizmet etmek için çalışan kurumlardır. Kreşlere yapılan bu zammın geri çekilmesi için İYİ Parti grubu olarak tüm çalışmalarımızı yapacağız. Vatandaşın yanında olmaya ve vatandaş için hizmet üretmeye devam edeceğiz. İYİ Parti, 2024 yerel seçimlerinde Manisa’da güçlü ve halk belediyeciliğini hayata geçirecek”

Alışveriş merkezinde korkunç olay! Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü Alışveriş merkezinde korkunç olay! Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü


 

Editör: TE Bilişim