İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da düzenlediği ve İl Başkanlarını bir araya getirdiği programlarına bir yenisini daha ekledi. Akşener’in davetiyle İYİ Parti’nin GİK üyeleri, milletvekilleri ve İl Başkanları, Ankara’da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz da iftar davetine katıldı. İftar sonrası Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya gelerek Manisa’da yürütülen çalışmaları anlatan İYİ Partili Eryılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürüdüklerini dile getirdi.

“GENEL BAŞKANIMIZ MANİSALILARA SELAMINI İLETTİ”

Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem

Başkan Eryılmaz, “Genel Başkanımızın davetleriyle İl Başkanları olarak her ay Ankara’ya giderek kentimizde yaptığımız çalışmalar konusunda Genel Başkanımızı, Genel Başkan Yardımcılarımızı, GİK üyelerimizi ve milletvekillerimizi bilgilendiriyoruz. Genel Başkanımız bu programında bizleri değerli yöneticilerimiz ile bir araya getirdi. İftar davetinin ardından hem Genel Başkanımıza, hem de yöneticilerimize kentimizde hazırladığımız projelerimiz ve devam eden siyasi çalışmalarımız konusunda brifing verdik. Genel Başkanımız, çalışmalarımız nedeniyle bizlere tebriklerini ve Manisalılara da selamlarını iletti. İYİ Parti, birlik ve beraberlik içerisinde adım adım iktidara yürüyor. Yapılacak olan ilk seçimde sandıklardan çıkan sonuçlar İYİ Parti’ye gösterilen teveccühün en büyük kanıtı olacak. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve İYİ Parti kadrolarıyla birlikte Türkiye’ye yeniden güneş doğacak”

Editör: TE Bilişim