AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur'un İYİ Parti'ye yönelik kamuoyunda yer alan açıklamalarını değerlendiren İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz sert açıklamalarda bulundu.

“15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN TOPLANAN PARA NEREDE?”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, AK Parti yöneticilerinin açıklamalarının "teflon tava" işlevi gördüğünü söyleyerek, "Milletimizin İYİ Parti'ye olan büyük teveccühünü gören bazı AK Parti yöneticileri yine kendilerine yakışanı yaparak 'teflon tava' misali açıklamalarda bulunmuş. AK Partililere ne söylesek yapışmıyor, geçmişte ne yaptılarsa inkar ediyorlar, söylediklerini yalanlıyorlar. Bu iktidar FETÖ denen hain terör örgütünü Türkiye'nin en kritik noktalarına yerleştirdi. Onlarca vatanperver askeri Ergenekon ve Balyoz kumpas davalarıyla demir parmaklıkların ardına atan bu iktidar, onurlu kadrolarımızı devlet kurumlarından dışlayarak yerine soru çalıp maklube yemek dışında hiçbir vasfı olmayan FETÖ’cüleri en önemli noktalara yerleştirdi. Cumhurbaşkanı, ‘Ne istediniz de vermedik?’ diye korkunç açıklamalara imza attı. Ülkemizin pırıl pırıl gençleri iş bulamazken, FETÖ’cülerin çocukları para içinde yüzdü. Bu yapıyı ülke tarihinin en güçlü noktasına getiren iktidarın yanlış politikaları yüzünden 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi meydana geldi.  251 vatandaşımız şehit, 2 bin 734 vatandaşımız ise gazi oldu. 15 Temmuz Şehitlerinin aileleri için toplanan paralar hala ortada yok. Sözde FETÖ’yle mücadele ediliyor izlenimi vermeye çalışan iktidar mensupları da biliyorlar ki, hukuk öyle bir hale getirildi ki AK Parti’den tanıdığı olan, ya da parası olan tüm FETÖ’cüler ellerini kollarını sallaya sallaya dışarıda geziyor” dedi.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa’da yaşayan herkesin milletvekili olduğunu unutarak akıl izan almaz açıklamalara imza atmaktan çekinmemiş. İYİ Parti’nin herhangi bir ferdinin milliyetçiliğini sorgulamak sayın vekilin ne haddine, ne de işinedir. Sözde ‘Çözüm Süreci’ zamanında biz her platformda, ‘PKK şehirleri cephanelik haline getiriyor, hain terör örgütü güçleniyor’ derken siz kendinizce akil adamlar bulup onlarla toplantı yapıyordunuz. Biz ‘bu bir ihanet süreci’ derken, siz ‘Megri Megri’ nidalarıyla teröristleri karşılayıp şehitlerin kanlarını satıyordunuz. Biz bu sürecin bir an önce sonlandırılmasını isterken, siz çadır mahkemelerinde teröristlerin ellerini kollarını sallaya sallaya topluma katılmasına izin veriyordunuz. Kimse bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın. Sayın Baybatur’u ve tüm AK Parti yöneticilerini siyasi dürüstlüğe davet ediyorum”

Editör: TE Bilişim