Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Bakanlık bütçesinden karşılanacak Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Bakanlık bütçesinden karşılanacak

Tarım ve Hayvancılık Fuarı, tüm kesimlerin ilgi odağı oldu. Halkla ilişkilerde oldukça başarılı bir isim olan İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Tarım Fuarında vatandaşlarla ve firma temsilcileriyle görüştü. 
Fuarda tüm stantları gezerek bilgiler alan Akan, üreticilerle de sektör üzerine görüşmeler yapıp sorunları dinledi.  
Çiftçi kimliğiyle de bilinen Tufan Akan, fuarın oldukça başarılı bir organizasyon olduğunu belirterek, bu etkinliklerin üreticilerle firmaları buluşturması açısından önemli olduğunu ifade etti.  
Akan, üreticilere ve katılımcılara başarılar dilerken fuarın üreticilere fayda sağladığını sözlerine ekledi.  
Kendisinin de tarımla uğraştığını söyleyen İYİ Partili Akan, “Manisamız tarımın lider kentlerinden birisidir. Sofralık zeytin, zeytinyağı, kuru üzüm, domates, mısır gibi ürünlerde ülkemizin medarı iftarı hatta göz bebeğidir. Bu anlamda ilimizde her yıl gerçekleşen tarım fuarı çok büyük önem arz ediyor. Tarım fuarına gösterilen ilginin her geçen yıl daha da arttığını gözlemliyorum. Bu hususta memnuniyetimi dile getirmek isterim. Fuar alanını gezerek üretici firmalar ve çiftçilerimizle bir araya gelme fırsatı buldum. Artan girdi maliyetleri maalesef çiftçimizin belini büküyor. Artan döviz kuru tarım aletlerinin ve tarımsal ürünlerin fiyatını çok olumsuz etkiledi. Öyle ki traktör fiyatlarının 400 bin ila 2 milyon arasında değiştiğini gözlemledik. Rabbim çiftçimizin yardımcısı olsun. Fuara katılan üretici firmalara ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. İnşallah burada hayırlı, bereketli ticaretler oluşur.” ifadelerini kullandı.  

Editör: TE Bilişim