Ramazan bayramına kısa bir süre kala İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, semt pazarındaki meyve ve sebze fiyatlarını inceledi. Başkan Akan, “AK Parti iktidarının yanlış ekonomi politikaları, üretici ile tüketiciyi karşı karşıya getirdi” dedi.

“VATANDAŞ PAZAR ÇANTASINI DOLDURAMIYOR”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan açıklamasında, “Semt pazarlarında fiyatlar cep yakıyor. Manisa’da kurulan pazarlarda domatesin kilosu 15 TL’den, kıvırcık marul 7 TL’den; nane, tere, roka gibi yeşilliklerin demeti 2 TL’den, patlıcanın kilosu 15 TL’den, kabağın kilosu 10 TL’den, salatalığın kilosu ise 8 TL’den başlıyor. Biberin kilosu 20 TL, dolmalık biberin kilosu 25 TL. Yaz meyvelerinden çileğin kilosu 20 TL, muzun kilosu 22 TL, çağlanın kilosu 30 TL. Patatesin kilosu 10 TL, kuru soğanın kilosu da 5 TL. Rakamlar ortada, vatandaşlar pazar çantalarını dolduramadan evlerine dönüyor” dedi.

Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı

“HAYAT PAHALILIĞININ TEK ÇÖZÜMÜ YETENEKSİZ İKTİDARIN GİTMESİ”

İYİ Partili Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “AK Parti iktidarının yanlış ekonomi politikaları, gıda enflasyonunu körükledi. Üretici ile tüketici karşı karşıya geliyor. Girdi maliyetleri hem raflara, hem de Pazar tezgahlarına yansıyor. Bu fiyatlarla sağlıklı bir sofra kurmak, kelimenin tam anlamıyla bir hayal. Hayat pahalılığı sorununun tek çözümü, yeteneksiz iktidarın bir an önce gitmesidir. Yapılacak olan ilk seçimde halkımız AK Parti iktidarını sandığa gömecek ve hak ettiği refaha kavuşacak”

Editör: TE Bilişim