Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü programları kapsamında İYİ Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen İYİ Partililer, mehteran takımı eşliğinde vatandaşlara hoşaf ve ekmek dağıttı.

Programa İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, İYİ Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Bülent Can Sayal, İYİ Partili meclis üyeleri, il ve ilçe yönetimleri ile İYİ Partili gençler katıldı.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, programda yaptığı konuşmada, "Bu topraklar, bağımsızlık mücadelesini ve vatan sevgisini her şeyin üstünde gören yiğitlerin kanlarıyla kazanıldı. Türk milleti, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında, vatanperverin inancıyla 107 yıl önce Çanakkale'nin geçilmez olduğunu ispatladı. Gençler, kadınlar, yaşlılar hep birlikte mücadele ederek bu kutlu ülkeyi bizlere bağışladı. Şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, Çanakkale Zaferimizin 107. yılını kutluyor, başta Başkomutanımız, mavi gözlü devimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnetle anıyorum" dedi.

İYİ Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Bülent Can Sayal da, Türkiye’nin toprak bütünlüğünü korumak ve Türk milletini savunmak için nice vatan evlatlarının yetiştiğini söyleyerek, “Türk milletinin adı, tarihte her zaman yazdığı kahramanlık destanlarıyla anılacak. Aziz şehitlerimizin hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

Program, vatandaşlara ekmek hoşaf dağıtımı ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim