Tüm birimleriyle birlikte dur durak demeden çalışan İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, kadın üyelerini bir araya getirdi. İl Başkanı Hasan Eryılmaz ve eşi Alya Eryılmaz'ın davetiyle birlikte İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı üyeleri, akşam yemeğinde bir araya geldi.

İsmailağa cemaatinde Cübbeli Ahmet Hoca krizi İsmailağa cemaatinde Cübbeli Ahmet Hoca krizi

Kentte yaptıkları çalışmaları ve yapılacak olan projeleri değerlendiren İYİ Partili kadınlar, tüm Manisalıları partilerine davet etti.

Yemek organizasyonunda konuşan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, "İYİ Parti; kadınların bir araya geldiği, politika ürettiği, eşit ve aydınlıkçı bir parti. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in öncülüğünde, partimizin bayrağını kadınlar göndere çıkarıyor. Teşkilatımızın her bir kadın ferdine güvenimiz, inancımız sonsuz. Dünya, kadın elinin değdiği her alanda daha da güzelleşiyor. Partimiz için çalışan, üreten tüm kadın üyelerimize teşekkür ediyorum. Her zaman yanlarındayız" dedi.

"MANİSALI KADINLARI İYİ PARTİ'YE DAVET EDİYORUZ"

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Fatma Şencel de, "Siyasette kadınların ikinci plana atıldığını görmek bizleri çok üzüyor. İYİ Parti, kadınların hakim olduğu, projeler ürettiği, her kademesinde söz sahibi olduğu bir partidir. Genel Başkanımızın kadın olması, bizleri daha da gururlandırıyor. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in öncülüğünde köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe çalışmalarımıza devam ediyoruz. Manisa'nın en ücra köşesinden merkezine kadar her alanda kadınlarımız için çalışıyoruz. Erkek egemen siyaset, İYİ Parti sayesinde son buluyor. Bu vesileyle Manisalı tüm kadınlarımızı İYİ Parti saflarında, ataerkil düzene karşı mücadele etmeye ve fikirlerini korkusuzca dile getirmeye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.


 

Editör: TE Bilişim