İYİ Parti Genel Başkanı ve GİK üyelerinin verdiği kararla partinin 81 ildeki teşkilatlarında kongre süreci başladı. Manisa, 17 ilçedeki ilçe kongresi takvimini tamamladı. 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, ilçe kongreleri süreci hakkında bilgiler verdi. 

“KOLTUK İÇİN DEĞİL, MEMLEKET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Eryılmaz, “Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve GİK üyelerimizin aldığı kongre kararıyla birlikte seçim takvimimizi hazırlayıp çalışmalara başladık. Geçtiğimiz hafta sonu Akhisar ilçemizin de kongresini tamamlamamızla birlikte 17 ilçemizdeki tüm kongre takvimini noktalamış olduk. İlçe kongrelerimiz, büyük bir demokrasi şöleni içerisinde gerçekleşti. İlçe kongrelerimizde saygılı bir rekabet vardı. İYİ Partililer koltuk için değil, memleketin ve halkımızın refahı için çalışıyor. Bu gerçeklik, parti içi rekabetin de saygılı ve hoşgörülü olmasını sağlıyor” dedi.

"Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı

İL KONGRESİ OCAK AYI İÇERİSİNDE YAPILACAK

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Selendi ilçemizde eski ilçe başkanımız kendi isteğiyle görevi bıraktı. Kongreye tek adayla gidildi. Şehzadeler, Akhisar, Salihli ve Alaşehir ilçelerimizde çok adaylı bir seçim yarışımız vardı. Mevcut başkanlarımız bu seçimlerde güven tazeledi. Ocak ayı içerisinde İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı kongremizi de yaparak tüm kongre takvimimizi tamamlamış olacağız. Delegelerimizin oylarını alarak seçilen başkanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Yeni yönetim kurulu üyelerimize de görevlerinde başarılar diliyorum. 2023 seçimlerinde hem Manisa’yı, hem de tüm Türkiye’yi İYİ yapmak için dur durak bilmeden çalışacağız”

Editör: TE Bilişim