İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik saldırıya tepki gösterdi. Eryılmaz, “Her türlü oyununuza, provokasyonunuza, trollerinize ve adiliğinize inat Cumhurbaşkanı Meral Akşener” diye konuştu. 
İYİ Parti lideri Meral Akşener, Rize’nin İkizdere ilçesini ziyareti sırasında bir grubun sözlü saldırısına uğradı. Sözlü saldırının ardından İYİ Partililer ile saldırıda bulunan grup arasında arbede çıktı. Polisin araya girmesiyle sonuçlanan arbedenin ardından İYİ Parti lideri Akşener ilçeyi terk etti.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, yaptığı açıklama ile genel başkanı Akşener’e yapılan hareketi şiddetle kınadı. Genel Başkanı Meral Akşener liderliğinde hiçbir tehdide boyun eğmeyeceklerini dile getiren Eryılmaz, “Ülkenin birliğine beraberliğine en ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde yapılan bu hareketi kaosa giden yolların açılmaya çalışılması çabası olarak görüyorum. Kimse siyasi düşünce açısından kendini ülkenin sahibi ve tek koruyucusu olarak göremez. Başbuğ Alparslan Türkeş’in dediği gibi ‘Fikirler kaba kuvvetle değil, ancak kendilerinden daha üstün fikirlerle mağlup edilebilirler.’ Her türlü oyununuza, provokasyonunuza, trollerinize ve adiliğinize inat Cumhurbaşkanı Meral Akşener” diye konuştu.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan'dan da şu açıklama geldi: “Genel Başkanımız Meral Akşener ve Genel Merkez yöneticilerimiz Rize İkizdere’de günlerdir taş ocağı yapılmasına karşı direnen köylülerimizi dinlemek için bölgeye gitti. Köylülerimiz tarafından da büyük bir sevgiyle karşılandı. Daha sonra planlanmış, bölgeye yerleştirilmiş bazı provakatörler tarafından ortam gerilmek istendi ve arbede yaşandı. Genel Başkanımıza ve yöneticilerimize yönelik bu provakasyonu kınıyoruz. Bilsinler ki İYİ Parti’nin her bir ferdi her zaman köylüleri, gençleri, yaşlıları, esnafları ve mağdur kesimleri dinlemeye devam edecek. Bu ucuz tiyatrolar, provakasyonlar bizi yolumuzdan döndürmeyecek. Bu provakatörlere boyun eğmeyeceğiz. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e ve değerli yöneticilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi

Editör: TE Bilişim