"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Sözüer, kimseden destek almadan kendi öz kaynaklarıyla evi olmayana ev, işi olmayana iş, okullara yardım, öğrencilere burs, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye, yatalak hastalara evde bakım hizmeti ve gıda yardımı gibi daha birçok konuda yaptığı hayır ve iyiliklerle dikkat çekiyor.
Sözüer, "Gönüllü bir projenin adımı olarak şahsım tarafından başlatılan bu iyilik hareketinin dalga dalga yayılarak artması en büyük dileğim. Gencinden yaşlısına engellisinden çocuğuna kendi imkanlarım ve çevremi kullanarak yardımcı olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.

Yaptığı iyiliklerin topluma örnek olmasını ve daha çok birlik ve dayanışma içinde olmak gerektiğini söyleyen Anıl Sözüer, kimsesizlerin kimsesi olmaya gücü yettiğince devam edeceğini belirtti. Yaptığı örnek çalışmaları anlatan Sözüer, "Yüzlerce ihtiyaç sahibi ailemize gıda yardımı, evsiz olan kardeşlerimize ev yapım malzemeleri, yağmurda kiremitlerinden su alan evlerimize tadilat için gerekli kiremit ve malzeme yardımı, 160 üzeri işsiz gençlerimize ve kadınlarımıza iş imkanları, yatalak hastalarımıza dijital profesyonel hasta yatağı, engellilerimize tekerlekli sandalyeler ve teçhizat için yardım elimizi uzatıyoruz" diye konuştu.

Maddi imkanı yetersiz ailelerin üniversite eğitimi gören çocuklarına burs yardımı da yaptığını belirten Sözüer, "Başarılı üniversite öğrencilerimize burs, yaklaşık 250 evladımıza kıyafet ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Okullarımıza dezenfektan, maske, ateş ölçer gibi desteklerimiz ile bir nebze de olsa yaşadığımız şehrin kent kimliğine ve toplumsal yapısına katkı sunmaya çalışıyoruz" dedi.


 

Editör: TE Bilişim