MANİSA (AA) - İlçe Başkanlığında gazetecilere açıklama yapan Füzün, tenis kortundan jimnastik salonuna, aydınlatmalı halı sahadan 250 kişi kapasiteli mahalle tipi spor salonuna 8 proje için ödeneğin çıktığını, kısa sürede ihalelere başlanacağını aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür eden Füzün, projelerle Atatürk Mahallesi Gölet mevkisine yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve judo salonu, Ali Şefik Ortaokulu bahçesine mahalle tipi spor salonu ve tenis kortu, Akhisar Gençlik Merkezinin yanına modern jimnastik salonu, Hürriyet Mahallesine spor salonu, Aliya İzzetbegoviç Lisesi bahçesinde basketbol ve voleybol sahası eski stadyuma kurulan yeni spor tesisine basketbol ve voleybol sahası yapılacağını aktardı.

Kırsal mahalleleri de unutmadıklarını ifade eden Füzün, Selçikli, Yenice, Yayakırıldık, Çamönü mahallelerine de aydınlatmalı halı saha yapılacağını kaydetti.

-TOKİ projesi

Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı! Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı!

İlçede 267 konut ve 6 iş yerinden oluşan TOKİ projesinin Medar Mahallesi'nde yapılacağını söyleyen Füzün, yer temini çalışmalarının tamamlandığını, arsa çalışmalarının ise devam ettiğini aktardı.

Editör: TE Bilişim