Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırkağaç İlçe Başkanı Özcan Kaçar’ın, Hayrat çeşmelerinin suyunu kestiler” iddiasıyla ilgili “Sayın Kaçar’ın manevi duyguları sömürmek ve halkı galeyana getirmek için yaptığı açıklama tam bir fiyaskodur” dedi. 
MASKİ, Hiçbir Zaman Kesmedi
Manevi duyguları sömürmek ve halkı galeyana getirmek için CHP’lilerin gerçek dışı açıklamalar yaptığını iddia eden MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Boğaz, “MASKİ, hiçbir zaman bir şehidimiz adına yapılan hayratın suyunu kesmemiştir. Sayın Kaçar’ın mesnetsiz açıklamaları Turgutlu’da Büyükşehir Belediye Meclisimizce Son Sokak’a, Fırat Yılmaz Çakıroğlu ismi verilmesi konusunda yaptıkları ihaneti unutturmak için yapılan bir girişimdir” dedi.
Hayrat Çeşmeleri Amacı Dışında Kullanılıyor
Bazı vatandaşların şahsi araçlarını, halılarını, sokaklarını bu şebeke suyuyla yıkadığını ve hatta bahçesini suladığını birçok kez kayıt altına alındığını vurgulayan Boğaz, “MASKİ, şehitlik mertebesine yükselmiş evlatlarımızın adını taşıyan hayratları değil, sokak aralarında amacı dışında kullanılan hayratları kapatmaktadır. Ayrıca suyumuzun her bir damlası bizim için önemlidir. Tabi siz, su kaynaklarımızın hızla tükendiğinden de bihabersiniz. Ya da siyaset yapmak için bilmemezlikten geliyorsunuz. Allah, sizlere akıl ve fikir ihsan eylesin” dedi.

Çamur At İzi Kalsın Siyaseti Yapıyorlar
Millet İttifakının seçimleri kaybetme korkusuyla başladığı ikiyüzlü siyasi şovuna devam ettiğini sözlerine ekleyen Boğaz, “Manisa’nın içme suyunun nasıl karşılandığını, dur durak bilmeden açılan sondajları, kayıp kaçakları azaltmak için yürütülen altyapı çalışmalarını Millet İttifakı demek ki ya takip etmiyor ya da görmezden geliyor. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün Üretken Belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü yatırım ve hizmetleri karalamak da Millet İttifakı’nın çamur at izi kalsın siyasetinin en açık örneğini bir kez daha gözler önüne serdi” ifadelerini kullandı.
“Siyasi çıkar uğruna yapmayacakları düzenbazlık yok”
İlçe Başkanı Boğaz açıklamasını şöyle noktaladı: “Bunların işi siyaset, sadece konuşurlar. Yapılan yatırımları, hizmetleri ve uygulamaları anlamaya, açıkça söylemek gerekirse, akılları yetmez. Siyasi çıkar uğruna yapmayacakları düzenbazlığın olmadığını biz zaten biliyorduk ancak yaptıkları açıklamalar ile artık taraflı tarafsız tüm kamuoyu ikiyüzlü siyasetlerinin farkına varmaya başladı. Siz, duygu sömürüsü yapmaya devam edin, biz, Milliyetçi Hareket Partisinin Üretken Belediyecilik anlayışıyla vatandaşımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

Editör: TE Bilişim