Geçtiğimiz hafta mazbatasını alarak yeni dönemde göreve bir kez daha seçilen İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın A takımı belli oldu.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlık Divanı’nda farklı siyasi partilerden gelerek İYİ Parti’ye katılan isimlerin de yer alması dikkat çekti.


Saadet Partisi Yunusemre İlçe Başkanı görevinden istifa eden Erol Nurbaş ve Gelecek Partisi Yunusemre İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Muhsin Seven’e teşkilat koordinatörü yapması dikkat çekti. 

Muradiyeliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Haşim Özdemir de teşkilat koordinatörü olarak görevlendirildi. 

AK PARTİ’DEN İSTİFA EDEN O İSİM DE İYİ PARTİ’DE 

Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Bakanlık bütçesinden karşılanacak Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Bakanlık bütçesinden karşılanacak

Daha önce AK Parti İl Disiplin Kurulu Başkanlığı yapan Manisa Barosu İl Disiplin Kurulu üyesi Av. Umut Dalkılıç, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın Başkan Vekili olarak atandı. 

İlçe Sekreteri görevine Mali Müşavir Himmet Kaplan, Siyasi İşler Başkanlığı’na ise Manisa’nın duayen siyasetçilerinden Necmi Rıza Akdinç getirildi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan yaptığı konuşmada, “Demokrasi şöleni içerisinde geçen kongremizin ardından mazbatamızı alarak Başkanlık Divanı’mızı oluşturduk. Ekibimizle birlikte Yunusemre ilçemizin ve Manisamızın her bir noktasını gezerek sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Gece gündüz çalışarak İYİ Parti’nin hem Manisamızda hem de Türkiye genelinde en başarılı sonuçlar alması için uğraş vereceğiz. Bizlere güvenen herkese çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte İYİ bir Türkiye için çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilişim