"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Manisa Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kuruluna katılan MESOB Başkanı Hasan Geriter, “Sadece bu odamız değil tüm odalarımız ne yazık ekonomik sıkıntı içerisinde faaliyetlerini sürdürüyor. Size yönetenlerde bir eksiklik var diye baktığımızda en büyük eksiklik ve hatanın bizi temsil eden, bizi buralara seçen üyelerimizde ufak tefek eksikliklerin olduğunu gördük. Federasyon başkanımız oda aidatlarının zamanında ödenmemesinden kaynaklandığını söyledi. Bugün mevcut başkanımızda olsa, yeni seçilecek de olsa şuan ki duruma kendileri de gelebilirler. Kendilerinin söylemediklerini biz size ifade etmek istedik. Sizden ricamız aidatlarınızı zamanında ödeyiniz” dedi.

Manisa il genelinde 92 tane esnaf odasının bulunduğunu açıklayan Geriter, “Buralardaki üye aidatlarını ödeme durumuna baktığımızda yüzde 20 ila 25 arasında kalıyoruz. Yani 100 tane üyemizin 25 tanesini zamanında aidatını ödüyor, geriye kalan 75 tanesini ödemiyorlar. Sonuçta kendilerine göre haklı olabilirler. Hizmet bekliyorlar, başarı bekliyorlar, odanın bir an önce ayağa kalkmasını arzu ediyorlar. Ama bu imkanlarla bunu götürmek çok zor. Sizlerin ödeyemediği aidatlarla oda üst kuruluşuna, birliğe herhangi bir ödeme yapamıyor. Birlik de federasyona, federasyonda Ankara’ya bunları ödeyemiyor. Bu zor bir konuşmaydı. Bu konuşmayı yaptığım için çok memnun oldum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim