İzmir’de trans bireyi feci şekilde darp edip, gasp ettiler! İzmir’de trans bireyi feci şekilde darp edip, gasp ettiler!

Manisa’da su tutmaya başladıktan sonra bölgenin iklimini değiştiren Bağyolu Göleti, muhteşem manzarası ve havasıyla ilgi görüyor. Gölet Bağyolu köyünün doğusunda... Biraz yukarıda ise Bostanlar Mahallesi var. Göletin diğer yanında Gülbahçe bulunuyor. 
Gölete bırakılan sazan ve levrekler olta balıkçıları için adeta bulunmaz bir fırsata dönüştü. Balık avlama yasağının kalkmasıyla birlikte amatör balıkçılar gölet çevresinde sıralanıp oltaları suya saldılar. 
bazı vatandaşlar ise bu güzel manzaranın tadını çıkarmak için yanlarında getirdikleri kamp sandalyeleriyle manzaranın tadını çıkarıyor. 
Ancak bölgede her şey olumlu değil. Özellikle gelişigüzel atılan çöpler görüntüyü bozuyor. Alkol şişeleri de dikkat çekiyor. 
Gölet çevresinde kafeterya ve benzeri bir tesisin olmayışı özellikle manzara eşliğinde çay, kahve içmek isteyen vatandaşlar için tam bir hayal kırıklığı anlamına geliyor. 
Suyun kışın yükseldiği gölette su riskinden uzak noktalara tesis yapılır mı bilinmez. Ancak fotoğraflara yansıyan görüntülere bakılırsa bu çok ciddi bir ihtiyaç. Gölet, özellikle deniz manzarasını özleyenler için teselli olabilir.     

Editör: TE Bilişim