MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgar,” MÜSİAD Yurtiçi ve Yurtdışında 12.500 ’ ü aşan Üyesi ile 60.000’den fazla  işletmeyi temsil eden ve ülke ekonomisine yaklaşık 1.800.000 kişiye istihdam sağlayan Yurtiçinde 83 irtibat noktası bulunan, Üyelerin sorunlarını, görüş ve önerilerini kamu kurumlarına ileten Yurtdışında  81 farklı ülkede Toplamda 164 nokta ile hizmet veren  ‘’Sivil Toplum Kuruluşu’’ aynı zamanda  bir ‘’Sermaye Platformu’’dur.
Kurulduğu günden bugüne sadece üyelerin değil tüm Türkiye'nin meseleleri ile yakından ilgilenen MÜSİAD çatısı altında MÜSİAD Manisa şubesi olarak 80’e yakın üyemiz ile 800‘ün üzerinde kişiye istihdam sağlayan Güçlü bir aileyiz. Ülke ekonomisine katkı sağlaması sosyal ve kültürel yaşantının değer kazanması açısından ekonomimizin ve ihracatımızın gelişmesi için değer yargılarımızdan ödün vermeden üyelerimizden aldığımız güç ve kuvvet ile var gücümüzle çalışıyoruz. Genç MÜSİAD Geleceğin işadamlarını ve MÜSİAD üyelerini yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, sahip olduğu değerleri ve tecrübelerini gençlerle paylaşmak amacıyla MÜSİAD Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, 2002 yılında kuruldu. MÜSİAD bünyesinde genç, inançlı, erdemli, liyakatli, kararlı ve heyecanlı bir grup genç tarafından başlatılan Yurtiçi ve yurtdışında çalışmalarına hızla devam eden Genç MÜSİAD, bugün dünya çapında 4500 üyesiyle faaliyetlerini sürdürmektedir.  2002 yılında kurulan Genç MÜSİAD bugün Türkiye'de 56, Yurtdışında 32 temsilcisi ile ülke ekonomisine sosyo-kültürel yapısına faydalı olabilme gayreti ile ülke gençleri için faaliyet göstermektedir. Genç MÜSİAD Manisa kademesi olarak 3.dönemde başta başkan olarak görev alan Necmi İşçi kardeşimize ve birlikte bu yolda devam edecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar temenni ediyorum. Rabbim tevfikinirefik eylesin. Allah cehdinizi, gayretinizi, akıl ve alın terinizi arttırsın. Rabbim sizleri de bizleri de utandırmasın” dedi.  
Genç MÜSİAD YÖNETİM KURULU ÜYELERİ: Başkan- Necmi İşci, Başkan Yardımcısı-Nurettin Altuntaş, Başkan Yardımcısı-Sinan Oyit, Teşkilat Komisyonu-Abdülkadir Şirinbilek, Kurumsal İlişkiler Komisyonu-Esat Tezcan, Kadın Komitesi-Elif Çağlar, Eğitim Komisyonu-Mesut Cesur, İhracatı Geliştirme Komisyonu-Ömer Kök, Sektör Kurulları Komisyonu-Cezmi Güneri, Girişimcilik Komisyonu-Selim Sırrı Babalı Üye İlişkileri Komisyonu-Fatma Nur Karakuş,  Üniversiteler Komisyonu-Furkan Can Bayır, İletişim Komisyonu-Talha Argüç yer aldı.

Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Bakanlık bütçesinden karşılanacak Cemevi kararı Resmi Gazete'de! Bakanlık bütçesinden karşılanacak

Editör: TE Bilişim