Manisa Ticaret Borsası’nın son yapılan seçimlerinde güven tazeleyerek başkanlık görevine devam eden Sadık Özkasap, Manisa Gazeteciler Cemiyeti yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette söz alan Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Özkasap’ı tebrik ederek görevinde başarı diledi. Filizkan, Başkan Özkasap ve yönetiminin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güzel işler yapacağına inandıklarını belirterek kendilerini tebrik etti.
“BASIN GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ”
Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap da yaptıkları çalışmaların gazeteler ve gazeteciler aracılığıyla kamuoyuna duyurulduğuna dikkat çekti. Özkasap, “Manisa’daki yerel gazeteler, haber siteleri, bizim gibi kurumların seslerini duyurmakta önemli bir görev üstleniyor. O nedenle gazetelerimizin varlığı bizim açımızdan oldukça önemli. Bugün de cemiyetimizi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz.” dedi.
Ziyarette Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan’ın yanı sıra Manisa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Cahit Yayman, Başkan Yardımcısı Hüseyin Şenay, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ertan Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmed Hakkı Özbayır, Murat Yalçın, Zerrin Ağar, Aytaç Kumbaracıoğlu, Denetim Kurulu Üyesi Ahmet Ünsal yer aldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 yıl aradan sonra Irak'a gitti


 

Editör: TE Bilişim