"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Yunusemre Belediyesi, Barbaros Mahallesi 4474 ve 4476 Sokakta altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda tamirat çalışması başlattı. Konuyla ilgili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’nin paylaşımı dikkat çekti. Çerçi, yapılan çalışmayı; “Barbaros Mahallemizde çeşitli firma ve kuruluşların altyapı çalışması sonucu bozduğu yol ve kaldırımlarda parke taşı onarımına devam ediyoruz.” diyerek duyurdu. 
Başkan Çerçi, daha önce de bir iletişim firmasının ilçede başlattığı çalışmaya tepki göstermiş, “Kimden izin aldınız?” diye sorumuştu.    
Benzer bir çalışma nedeniyle Barbaros Mahallesinde 4474 ve 4476 Sokakta yaşayan vatandaşlar mağdur oldu. Yunusemre Belediyesi ise sokakları yeniden tamir amacıyla çalışmalar başladı. Yapılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından memnuniyet ile karşılanırken, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Barbaros Mahallemizde altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların kazınarak tekrar yapılması için çalışma başlattık. Ekiplerimiz 4474 ve 4476 sokakta çalışıyor. Sezon boyunca yoğun bir program çerçevesinde ilçemizde ihtiyaç olan her yere bu hizmeti götüreceğiz.”
MİLLİ SERVETE YAZIK OLUYOR 
Oysa Yunusemre Belediyesi ilçenin tamamında kaldırım ve yol yapım çalışmalarını tamamlamıştı. Ancak plansız yapılan ve adına alt yapı denilen çalışmalarla birkaç yıl içinde yapılmış olan kaldırımlar sökülerek firmalara ait kablo ve hatlar döşeniyor. 
Bu çalışmalar tamamlandıktan sonra alt yapının geçtiği sokaktaki evlere firmanın pazarlamacıları giriyor. Tek tek kapılar çalınarak sözleşme teklif ediliyor. Sürecin sonunda ise belediyeler bozulan kaldırımları onarmak için harekete geçiyor. Parası ise belediyelerin kasasından, yani vatandaşın cebinden çıkıyor.    

Editör: TE Bilişim