Tarihi kapalı çarşıda bulunan dernek binası önünde gerçekleşen etkinliğe Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, MHP Manisa İl Başkan Yardımcıları Muammer Babuş ve Ali Dağlıoğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Büyük Birlik Partisi Manisa İl Başkanı Ahmet Mustafa Süzer, Bem Bir Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Etkinlik Sen Manisa İl Başkanı Yalçın Taşdemir, Manisalılar Federasyon Başkanı Yüksel Ülker, Ahlat Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Çelebi Aslan, Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Dalbudak ve çok sayıda vatandaş katıldı. 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Şehitler için dua edildi, Kur’an-ı Kerim okundu. Erzurum yöresine ait türküler seslendirildi.

Manisa Erzurum Kültür ve Tanıtım Derneği Başkanı Naci Göğdemir, Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yılını Manisa’da hemşerilerle birlikte kutlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, katılan herkese teşekkür etti. Başkan Göğdemir, "Erzurum'un 104. kurtuluş etkinliğini düzenledik. Bugün hava soğuktu. Bugün Manisa'da hava Erzurum'du. Üyelerimizle ve Erzurumlu vatandaşlarımızla kaynaştık. Tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. Bugünün öneminin bir kez daha anladık. Manisa ile bütünleştik. Şehitlerimiz için dualar okuduk. Erzurum yöresine ait türkü ve şarkılar söyledik. Unutulmaz bir kutlama gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi  konuşma yaparak Erzurumluların Manisa’da kültürlerini yaşatmaya devam ettiğini söyledi.

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama

Editör: TE Bilişim