İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’ın ilçe ziyaretleri aralıksız devam ediyor. İYİ Partili Eryılmaz’ın bu seferki durağı Akhisar ilçesi oldu. 

İLÇE TEŞKİLATI İLE BULUŞTU

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ilk olarak Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun da katıldığı, partililerin bir araya geldiği bir yemeğe katıldı. İYİ Parti Akhisar İlçe Başkanı Halil Korkmaz ve Akhisar teşkilatı ile bir araya gelen Başkan Eryılmaz, ilçede yapılan çalışmaları değerlendirdi. 

İYİ Parti teşkilat yemeğinin sona ermesinin ardından Başkan Eryılmaz, ekibiyle birlikte Akhisar’ın Sarıçalı, Kulaksızlar, Akçeşme ve Akselendi mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. 

“BİR AN ÖNCE ERKEN SEÇİM”

Halkın ekonomi nedeniyle ciddi bir darboğaz içerisinde olduğunu belirten İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Türkiye’nin geleceğe umutla bakması için ülkenin bir an önce erken seçime gitmesi gerektiğini belirtti. 

“BİZ ÇÖZERİZ”

İYİ Parti’nin politikalarını anlatan Başkan Eryılmaz, “Liyakatli, cesur ve tecrübeli bir ekonomi heyetimiz var. Birbirinden kıymetli ekonomistlerimizle birlikte, gerçek ekonomi temelleri üzerine inşa ettiğimiz politikalar geliştiriyoruz. Ekonomide güven ve istikrar olduğu sürece çark döner. Ne çalışan, ne memur, ne emekli, ne esnaf, ne de sanayici bu iktidara güvenmiyor. Göreve geldiğimiz andan itibaren piyasalara güven duygusunu vererek, doğru iç, dış ve ekonomi politikalarıyla halkımızı refaha ulaştıracağız. Hiç merak etmeyin, halkımızın, ülkemizin sorunlarını biliyoruz ve Türkiye’yi hak ettiği yere yeniden taşımak için tüm sorunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Eryılmaz’ın programı, vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim