Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı

TÜİK, Eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. TÜİK rakamlarına göre enflasyon yıllık bazda yüzde 83,45 olarak belirlendi. ENAG’a göre enflasyon yüzde 186,27, İstanbul Ticaret Odası’na göre yüzde 107,42 olarak açıklandı. 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, açıklanan enflasyon rakamlarını değerlendirdi. Başkan Eryılmaz, “Liyakat anlamında içi boşaltılan TÜİK’e artık ne yazık ki hiçbir güven kalmamıştır. Çarşıya, pazara çıktığımızda, markete gittiğimizde enflasyonun ne boyutta olduğunu görüyoruz. Bağımsız ekonomistlerin oluşturduğu ENAG, enflasyon rakamını yüzde 186 olarak açıkladı. Hangi rakamın doğru olduğunu vatandaşımız çok iyi biliyor. Türkiye’nin en saygın kurumlarını kendi partilerinin propaganda aracı haline getiren iktidar, Türk milletine en büyük kötülüğü açıkladığı makyajlı enflasyon rakamlarıyla yapıyor” dedi.

“İYİ PARTİ KADROLARI TÜRK EKONOMİSİNİ 1 YILDA DÜZLÜĞE ÇIKARACAK”

Başkan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “2021 yılı Eylül ayında yıllık bazda enflasyon yüzde 19,58’di. Şu anda makyajlı rakamlara göre enflasyon yüzde 83,45. Türkiye’yi bir yılda uçurumdan aşağı yuvarladınız. Bu millete daha fazla eziyet etmeyin. Vatandaş pazardan taneyle meyve sebze alıyor, halk icra batağına sürükleniyor. Bir an önce erken seçime gidin. İYİ Parti’nin liyakatli kadroları, Türk ekonomisini 1 yılda düzlüğe çıkarabilecek güçte. Bir an önce sandığı vatandaşımızın önüne getirin”

Editör: TE Bilişim