Günün erken saatlerinde Sarıgöl programına başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyareti programında esnaf ziyareti de gerçekleştirdi. Başkan Ergün’e, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Murat Öner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Demirci, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

Pazar Yapan Vatandaşları da Selamladı
Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp Şehit Esin Akay Caddesi güzergahında esnafla selamlaşan ve vatandaşla sohbet eden Başkan Ergün’e ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi. Başkan Ergün’e hizmet ve yatırımları için ilçe sakinleri teşekkür ederken Başkan Ergün de, aynı aşk ve heyecanla hizmetlilerinin devam edeceğini vurguladı. Esnaf ziyareti sırasında kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Ergün, Sarıgöl Perşembe Pazarı’nda alışveriş yapan vatandaşları da selamladı.

Başkan Ergün AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl ilçe temasları kapsamında, AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Nihat Demirci’yi ziyaret etti. İlçe Başkanı Nihat Demirci ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Başkan Ergün’e, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, MHP İl Başkanı Murat Öner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti. Pandemi sürecinde bir araya gelemediklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Nihat Demirci, ziyaretleri nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti. Birlik ve beraberlik mesajları verilen ziyaret, hediye takdimleriyle sona erdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçeye düzenlediği program kapsamında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün ilçedeki çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Başkan Ergün’den Başkan Selçuk’a Ziyaret

Vatandaş, esnaf ve muhtar buluşması ile üzüm üreticilerine sepet dağıtımı için Sarıgöl ilçesine giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe temasları kapsamında Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'u da makamında ziyaret etti. Belediye girişinde kendisini çiçekle karşılayan personellerle selamlaşan Başkan Ergün, hizmet binasındaki çalışanlara kolaylıklar diledi. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Selçuk’a 'Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa' isimli 4 ciltlik kitap serisini ve fincan takımını hediye ederken; Başkan Selçuk da içerisinde Sarıgöl'e özgü ürünlerin yer aldığı hediye sepetini takdim etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Sarıgöl Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan hizmetlerin görüşüldüğü ziyaretin ardından Başkan Ergün, Cumhur İttifakı’nın temsilcileri ve meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı Zafer Kalkınma Ajansı yeni yönetimiyle ilk kez toplandı

Çocuklara Top ve Kırtasiye Malzemesi Armağan Etti
Ziyaret sonunda Cuma namazı için Başkan Ergün, beraberindekilerle birlikte Dış Kahveler Camii’ne geçti. Cuma namazı sonrasında vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ergün, çocuklara da top ve kırtasiye malzemesi hediye etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmeyen Başkan Ergün, gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Sarıgöllülere teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim