"SENEYE BAMBAŞKA BİR TÜRKİYE FOTOĞRAFIYLA MİLLETİMİZİN HUZURUNA ÇIKACAĞIZ"
Bu törende bir araya geldiğimiz sanayicilerin hedeflerimize inanma konusundaki gayretine, inancına şahit oldu. Önümüzdeki sene bu zamanlarda bambaşka bir Türkiye fotoğrafıyla milletimizin huzuruna çıkacağız.

Türkiye'nin büyüyerek dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmeyi hedeflediği bir dönemde mesleki eğitim konusunda atılan adım çok önemlidir.

Türkiye BM'ye bağlı UNESCO tarafından hazırlanan Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne en çok eser kaydettiren ülkedir. Savunma Sanayii İcra Toplantısı'nda öncelik vereceğimiz huşuları belirledik, karara bağladık.

"ŞU ANA KADAR 163 MİLYAR LİRALIK MEVDUAT SİSTEME GEÇTİ"
Küçük sarsıntılarla yerle yeksan olan Türkiye fotoğrafı geride kalmıştır. Kendi hedeflerimizden kopmadan yolumuza devam edebiliyoruz. Bunun son örneğini son dönemde suni bir panik haliyle ortaya çıkan döviz dalgalanması hepimizin şahit olduğu bir olaydır. Açıkladığımız tedbir paketiyle panik havasını dağıttık.

Ekonomimizdeki hedefleri engellemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Kur korumalı mevduat milletimizden yoğun ilgi gördü. Kur korumalı mevduata katılım 163 milyar TL olmuştur. Küresel sınamalara karşı hazırlıklı dönemden geçiyoruz.

"AÇGÖZLÜLÜK YAPANLARA HAREKET ALANI TANIMAYACAĞIZ"
Ülkemizin bir daha geçen aylardaki dalgalanmayı yaşamaması için gereken her türlü tedbiri alıyoruz. Aç gözlülük yapanlara hareket alanı bırakmamakta kararlıyız. Kısır hesaplarla hareket ederek, içinden geçtiği kritik süreçte ülkemize zarar verenleri affetmeyeceğiz.

"YILBAŞINDA YAPILAN ZAMLAR MÜMKÜN OLAN EN ALT SEVİYEDE"
Yılbaşından itibaren yapılan bu artışlar, mümkün olan en alt seviyede yapılmıştır.

AYRINTILAR GELİYOR..

Editör: TE Bilişim