"Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü hastaneye kaldırıldı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde barınan hain PKK'lılar, kahraman Türk askerlerimizi hedef aldı.
Meluni Dağı etrafında teröristlerle girilen çatışma sonucu 5 askerimiz şehit düştü, 2 askerimiz de hastanede yaşam mücadelesi veriyor.
Şehitlerin acı haberleri ise babaevlerine ulaşmaya başladı.
Malatya
Şehitlerden Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli'nin şehadeti, Malatya Yaka Mahallesi'ndeki ailesine duyuruldu. Baba Cevat ile anne Aynur Tekedereli'nin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.
3 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan ve bekar olan şehit Celal Tekedereli'nin cenazesi, yarın ikindi vakti düzenlenecek törenle toprağa verilecek.
İzmir
28 yaşında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya'nın şehadet haberi de İzmir'deki ailesine ulaştırıldı. Cankaya'nın Bornova'da ailesine acı haberi, Bornova Kaymakamı Fatih Genel ile askeri yetkililer verdi. Şehidin baba ocağının bulunduğu sokağa, Türk bayrakları asıldı.
Şehit Cankaya'nın nişanlı olduğu ve bu yaz yapılacak düğünle dünyaevine girmeyi planladığı öğrenildi. Şehidin babası Niyazi Cankaya'nın nakliyecilik yaptığı, anne Nazire Cankaya'nın ise ev hanımı olduğu belirtildi.
Antalya
28 yaşındaki şehit Teğmen Abdulkadir Güler'in de acı haberi, Antalya Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde oturan ailesine yetkililer tarafından verildi. Şehit Güler'in evine Türk bayrakları asıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, taziye çadırı kurdu. Şehidin annesi Berrin ve babası Mesut Güler'in yakınları, taziye evine akın etti.
Bekar olan Güler, Uncalı Şehitliği'ne defnedilecek.
Ankara
24 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Onur Doğan’ın Ankara Altındağ'da bulunan ve acı haberinin ulaştığı babaevi Türk bayraklarıyla donatıldı.
Şehidin acılı ailesini yalnız bırakmayan mahalleli ise taziye evine ziyaretlerde bulundu.
Şehit için Kur-an okundu ve dualar edildi. 4 senedir uzman çavuş olarak görev yapan Doğan'ın üç ay önce nişanlandığı ve seneye düğünü olduğu öğrenildi.
Üç çocuklu ailenin en küçük çocuğu olan Doğan, memleketi Ankara'da yarın toprağa verilecek.
Hatay
Şehit Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay'ın da ailesine acı haberi İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi.
Piyade Uzman Çavuş Bican Kapılay 23 yaşında ve bekardı.

Editör: TE Bilişim