Manisa’da ekmek fiyatları yeni yıl bitmeden bir kez daha zamlandı. Ekmek üreticileri girdi maliyetlerindeki artışı gerekçe göstererek zam talebinde bulundu. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, zam talebine karşılık vererek ekmeğin gramajını 210 gramdan 200’e düşürürken, fiyatını da 4 TL’den 5 TL’ye yükseltti. 
Karar Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Filiz Kavaklı imzasıyla odaya üye fırınlara gönderildi. Geçen hafta sonu uygulamaya geçen yeni fiyat tarifesi kafaları karıştırdı. Nedeni ise yeni fiyatların sadece Manisa TSO’ya bağlı fırınlarda geçerli olması. Manisa’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı fırınlarda yeni fiyatlar tarife çıkmadığı ve valilik onayı olmaması nedeniyle uygulanamadı. 

Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü

ESNAF ODALARINA BAĞLI FIRINLAR BEKLEMEDE 
Manisa’da Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na bağlı fırınlar yeni ve zamlı tarifenin bu hafta sonuna doğru çıkmasını bekliyor. Ancak valiliğin fiyatlara itiraz etme hakkı bulunuyor. 
Yeni tarifenin çıkmasıyla birlikte Manisa’daki tüm fırınlarda ekmeğin gramajı 210’dan 200’e düşecek, fiyatı da 1 TL zamlanarak 5 TL olacak. 
 
 

Editör: TE Bilişim