HABER: AHMET ÜNSAL

İsmailağa cemaatinde Cübbeli Ahmet Hoca krizi İsmailağa cemaatinde Cübbeli Ahmet Hoca krizi

Türkiye’nin en köklü spor okulu olan eski adıyla Spor Akademisi ve Besyo olarak bilinen Manisa CBÜ Spor Bilimleri Fakültesi geleceğin 248 kişiden oluşan Beden Eğitimi öğretmeni, spor yöneticisi, antrenör ve rekreasyon uzmanlarını fakülte önündeki çim alandaki yeni mekanlarından hayata uğurladı..Her zaman olduğu gibi renkli görüntülere sahne olan mezuniyette Fakülte birincisi Nuray Begeç Çamlı, diplomasını kucağındaki iki aylık bebeği Güralp ile aldı..

EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET 

Öğrencilerin gösterilerde bulunduğu mezuniyette 25 yıl ve üzerinde hizmet veren öğretim üyesi Dr.Gökhan Çobanoğlu’na, öğretim görevlileri Dilek Öner,Bulut Turhan,Yusuf Sadi Özatalay,Ayhan Işık ve Görkan Er’e plaketleri CBÜ Rektörü Prof.Dr.Ahmet Akaç tarafından verildi.
4. Sınıf öğrencileri bir yıl boyunca taşıdıkları bayrağı öperek 3. Sınıf öğrencilerine teslim ettiler.Cimnastik Milli Takım antrenörlerinden öğretim görevlisi Gürkan Er ve Öğretim görevlisi Serap Kuzucuk’un hazırladığı Trambolin gösteri ile diğer bölümlerin öğrencilerin hazırladıkları aerobik ve dans gösterileri geceye renk kattı.

ANNE VE BABALAR TÖRENE RENK KATTI
    
CBÜ Rektörü Prof.Dr.Ahmet Ataç,Rektör yardımcısı Prof.Dr.Kıvanç Günhan,Rektör Danışmanı Nihat Akyol,Yunusemre Belediye Başkan yardımcısı Şule Uygur,Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Yener Bilir,Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Fakülte Dekanı Murat Taş, Fakültenin Besyo döneminde görev yapan öğretim üyeleri,öğretim görevlilerinin yanı sıra mezun olan öğrencilerin anne ve babaları katıldı.
   
BU YIL 248 MEZUN UĞURLANDI

Bugüne kadar yetiştirdiği Beden eğitim öğretmenleri ile kalitesini ortaya koyan okuldan Beden Eğitim ve Spor Bölümünden 61, Spor Yöneticiliği bölümünden 79, Antrenörlük eğitimi bölümünden 77 ve Rekreasyon bölümünden de 31 toplamda 248 kişinin mezuniyet diplomalarını aldığı törende ilk konuşmayı Fakülte Dekanı Murat Taş yaptı.
     
“AHLAKLI OLMAYAN TOPLUMLARDA SUÇ ORANLARI ÇOK YÜKSEK DÜZEYDE OLDUĞUNU BİLİYORUZ.”

Öğrencilere ve onları yetiştiren anne ve babalarına seslenen CBÜ Rektör Ataç;
“Kendiniz özünüzün ne kadar değerli olduğunun farkına varın.Kendine değer vermeyen başkasına değer veremez.Gittiğiniz yerlerde yetiştireceğiniz geleceğin sporcuları da bir o kadar kaliteli,nitelikli, bilgili ülkemizi uluslar arası platformlarda göğsümüzü kabartan başarılara imza atacağının bilinciyle çalışmalısınız.Gazi Mustafa Kemal Ataetürk’ün şu sözünü hiçbir zaman aklınızın köşesinden çıkartmamanızı rica ediyorum.’Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ O nedenle ahlaklı olmayan toplumlarda suç oranları çok yüksek düzeyde olduğunu biliyoruz.Bizim toplumuzun diğer ülke toplumlarından ayıran en büyük özelliği de budur.Sizleri yetiştiren anne ve babalarınızı ayakta alkışlıyorum.Sizleri gözlerinizden öpüyorum” dedi.
    
FAKÜLTE BİRİSİNCİ DİPOLAMASINI KUCAĞINDA İKİ AYLIK BEBEĞİ İLE ALDI
 
Rektör Ataç,Manisa Spor Bilimleri Fakültesini birincilikle bitiren Nuray Begeç Çamlı’ya,ikincilikle bitiren Ilgaz Özcan’a ve 3. Olan Ebral Şeval Coşkun’a mezuniyet diplomalarını verdi.
Fakülte birincisi diplomasını kucağındaki 2 aylık bebeği Güralp, eşi Gürkan Çamlı beraberindeki anne-babası Gülay ve Engin Çamlı ile birlikte aldı.
Mezuniyetin sonunda ise Şevket Akarsu isimli öğrencinin okul andını okumasının ardından kepler fırlatılarak mezuniyet coşkusu yaşandı..Gecenin sonunda öğrenciler cep telefonlarıyla bulundukları anı ölümsüzleştiren karelere imza atarak hayat yolculuğuna çıktı… 


 

Editör: TE Bilişim