Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlyas Kayaokay, “Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak kursumuzu diksiyon kursu adı altında bize gelen talepler doğrultusunda açtık. Bu bizim için ilk adım oldu. Bunun devamını getirmeyi planlıyoruz. Bu kursu niye açıyoruz. İnsanın olduğu her yerde iletişim olmak zorunda. Doğru bir iletişimle insanların daha iyi anlaşabileceği düşüncesindeyim. Bundan sonra tüm kamu kurumlarında bu kursu uygulamayı planlıyoruz. Sivil toplum örgütleriyle aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Hatta Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi personelimizi de bu projeye dahil edeceğiz. Pınar hocam ile birlikte bir ilki başlattık ve devamı gelecek. İnsan varsa iletişim olmak zorunda. İletişim dili çok önemlidir” dedi. Kayaokay, kursu katılmak isteyenlerin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabileceğini kaydetti. 

Pınar Özel, “Şehzadeler Halk Eğitim Merkezimizde müdürlerimizin önderliğinde diksiyon eğitimi veriyoruz. Bu diksiyon eğitimlerimize katılmak isteyen tüm Manisalıları Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne bekliyoruz. Nasıl kendimi anlatabilirim, kelimeleri doğru mu kullanıyorum, sunum yapılan yerlerde acaba nasıl doğru sunum teknikleriyle sunumlarımı yapabilirim diye soruları soran herkesi Halk Eğitim Merkezimize bekliyorum. Bu kursu aslında günülük hayatımızda konuşuyoruz. Birbirimizi doğru anlamak için, doğru iletişim kurmak için, doğru sözcükleri doğru telaffuz edebilmek için aslında bu eğitimi almalıyız. Özellikle kurumsal hayatta isek kurumsal hayatın içerisinde doğru bir şekilde var olabilmek için bu kurs hayatımıza büyük katkıları olacak. Günde iki saat olmak üzere aylık 40 saatlik bir kurstur” dedi.

Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı

Editör: TE Bilişim