Antalya'da korkunç olay! Boşanmak isteyen karısını öldürüp intihar etti Antalya'da korkunç olay! Boşanmak isteyen karısını öldürüp intihar etti

Demoto Volkswagen Yetkili Bayi’den araç sürücülerine bakım uyarısı geldi. Servis Müdürü Aytuğ Aladağ, bakımların aksatılması durumunda ciddi problemlerle karşılaşılabileceğini söyledi. Aytuğ Aladağ şunları söyledi: “Sürücüler bakım zamanı gelen araçlarının bakımını ihmal etmemeli. Zamanı gelip bakımını yaptırmayan müşterilerimizin daha sonra büyük sorunlarla karşılaştıklarına çok sık şahit oluyoruz. Aracınızın performansını en iyi olacağı seviyede muhafaza etmek, ileride oluşabilecek problemlerinin önünü kesmek, aracınızın ve en önemlisi sizlerin güvenliği için aracınız periyodik bakımını mutlaka yaptırmalısınız.”  
BİR TELEFON YETERLİ 
Aladağ, açıklamasının devamında, “Aracının bakımını yaptırmak ve kampanyalardan yararlanmak isteyen tüm Volkswagen sahiplerini Demoto Volkswagen Yetkili Bayi’sine bekliyoruz. Randevu almak için 0236 220 01 01 numaralı telefonu arayabilirler ya da www.demoto.com.tr'ye girerek bize ulaşabilirler." dedi.

Editör: TE Bilişim