Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü! Ege'de korkunç olay! Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu, ortalık savaş alanına döndü!

Vegazete’’den Tunay Aktaş’a açıklama yapan İsmail Çalışkan, “İl Yönetim Kurulu tarafından ismim il başkanlığı için genel merkeze bildirildi. Genel merkezin olumlu göreceğini ve resmi atamanın yüzde 99 gerçekleşeceğini artık söyleyebilirim. İl başkanlığı görevini kendim istedim. Yönetim kurulu toplantısında da herkes benim il başkanı olmam için imza verdi” şeklinde konuştu.
Yönetim kurulundan 5 kişinin istifa ettiğini de belirten Çalışkan, bu isimlerden Semih Balaban, Kamber Oğur ve Hamza Akiş’in milletvekili aday adayı olmak için, Sunay Akman’ın sağlık sebebiyle ve Altan Tavlı’nın ise Manisa’dan uzakta yaşadığı gerekçesiyle istifa ettiğini söyledi.
Açıklamalarının devamında, 5 kişinin yerine yeni isimlerin il başkanlığı kararının genel merkezin onaylamasının ardından yönetim kuruluna dahil edileceğini ve kısa süre içinde resmi atamanın gerçekleşmesini bekliyoruz, diyen İsmail Çalışkan, parti içerisinde uzlaşmacı ve her kesimle iletişim kurabilecek bir isim olarak değerlendiriliyor.
Çalışkan, merkez sağ geleneğin Manisa’daki isimleri arasında sayılıyor.
Kaynak: vegazete.com  

Editör: TE Bilişim