Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü Rusya'nın 15 yaşındaki kahramanı: Müslüman gence cesaret ödülü

CHP Manisa İl Başkanı Balaban Kartal Adliye Sarayı’nın önünde açıklamada bulunarak, davanın hukuksuzluklar dolu olduğuna dikkat çekti. 
CHP’li Balaban açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Her zaman olduğu gibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız. Hak, hukuk ve adaleti bu ülkede inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın İmamoğlu’na açılan dava hukuksuzlarla dolu bir davadır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı başarılı çalışmalar bugün onun hedef haline gelmesinin sebebidir. Bu nedenle bu hukuksuz yargılamalar bugün de devam ediyor. Daha önceki duruşmalarda olduğu gibi bugün de olağanüstü bir şekilde güvenlik önlemleri alınarak halkın adliyenin önüne gelmesi engellemektedir. Bir kez daha sesleniyoruz; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu yalnız değildir ve hak hukuk adaletin yerine geleceği güzel günler çok yakındır."

Editör: TE Bilişim