İzmir'de soğuk hava deposunda korkutan yangın! İzmir'de soğuk hava deposunda korkutan yangın!

Yunusemre Belediye Meclis Toplantısına tam kadro katılan CHP grubu, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.  
Açıklama şu ifadelere yer verildi:  
Bildiğiniz üzere MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün Karakoca Mahallesi'nde yaratmak istediği eko turizm adı altındaki ranta karşı tüm hemşerilerimizi bu akşam yapılan Yunusemre Belediye Meclis toplantısına dayanışma için davet etmiştik. İl Başkanımız Semih Balaban, Önceki Dönem milletvekilimiz Dr. Tur Yıldız Biçer, parti örgütümüz ve vatandaşlarımızla birlikte katıldığımız Meclis toplantısında, söz konusu rant planının imar komisyonuna havalesi oylandı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin katılmadığı toplantıdaki oylamada,14-14 eşitlik durumu hasıl oldu. 
Dr. Mehmet Çerçi yerine Meclis'e başkanlık yapan AKP Grup Başkanvekili Muhammed Arif Alkan'ın oyunun mevzuat gereği 1 fazla sayılması sebebiyle, rant planının imar komisyonuna havalesi onaylandı. Bir sonraki oturumda bu rant planının kabul edilip edilmemesi yine Meclis'te oylanacak. 
Dört tarafı ormanlık alanla çevrili, kadastral yolu dahi bulunmayan ve sırf Cengiz Ergün'ün kızı Merve Ergün'e ait diye koca dağ delinerek, yüzlerce yıllık ağaçlar katledilerek söz konusu araziye yol getirilmiş, MASKİ milyonlarca liralık altyapı yatırımı yapmıştı! Yunusemre Belediye Meclisi'nin gündemine birden çok kez gelen ve açtığımız idari davada, mahkemece haklı bulunup davayı kazandığımız ve iptal ettirdiğimiz bu rezil eko turizm planı yine bir Ali Cengiz(!) oyunuyla Meclis'e getirildi! Belediye Meclis'i Cengiz Ergün'ün babasının çiftliği midir ki, mahkemelerdeki yenilgiyi hazmedemeyen zat tarafından tekrardan meclise rant, peşkeş ve usulsüzlük abidesi bu eko turizm planı getirilmektedir! Tüm Meclis üyelerini de vicdanlarına ve adalete göre karar vermeye davet ediyoruz! Cumhuriyet Halk Partisi olarak konunun takipçisi olmaya devam edecek, seçimlere doğru gider ayak vurgun yapmaya çalışanlara geçit vermeyeceğiz!” 

Editör: TE Bilişim