İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada İzmir'de dehşet verici olay! 7 kişi 2 kişiyi öldüresiye dövdü, o anlar kamerada

HABER: Ahmet ÜNSAL

Türkiye’nin en büyük pazarlardan birisi olarak nitelendirilen Şehzadeler ilçesindeki Perşembe pazarı gidişindeki kavşakta 10 Kasım nedeniyle vatandaşlara minnet lokması ikram edildi. 
Lokmanın döküm işlemi okunan dualarla başladı.10 çuval üzerinden gün boyu döktürülen lokma etkinliğine CHP İl Başkanı Semih Balaban, Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, ADD Manisa Şube Başkanı Hamza Kopal, Kadın Kolları İl Başkanı Şadiye Uysal, DP Manisa İl Başkanı İdris Mecek, Deva Partisi başkan yardımcısı ve partililer katıldı.
Başkan Hakan Gürtunca, lokma döküm sırasında yaptığı açıklamada, “Bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi borçlu olduğumuz Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için CHP Şehzadeler İlçe Örgütü ve ADD Manisa Şubesi olarak minnet lokması döktürdük. Lokma törenimize ilgi gösteren vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün anlıyoruz ki Atatürk bu ülke için büyük bir değer. Cumhuriyet gibi rejimin önderliğini üstlenmenin ötesinde gerçekleştirdiği devrimlerle dünya liderlerinde büyük beğenisini kazanmanın ötesinde yönetim sistemlerini onun yönetim biçimini de rol model seçtiler. Dünyada önünde ceket iliklenmiş Başkada bir lider dünyaya gelmedi. Biz bugün için yaptıkları ile adını tarihe büyük lider önder olarak yazdıran Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84. yılını onurla ve gururla anıyoruz” diye konuştu.  


 

Editör: TE Bilişim