CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Uysal, bu bölgede yoksulluğun hala çok fazla can yaktığını ellerinden gelen her türlü yardımı yapmaya bundan sonra da devam edeceklerini söyledi. Uysal aynı zamanda gidilen bu yolun ve yapılan bu ziyaretlerin halk nezdinde de büyük karşılık gördüğünün tüm siyasetçilerin buralara gelerek bu insanların sıkıntılarını görmeleri gerektiğinin de altını çizdi.

"GİTMEDİĞİMİZ YER BİZİM DEĞİLDİR"
CHP’li Uysal açıklamasının devamında, “Gitmediğimiz yer bizim değildir. Bizler bu insanlara ulaşmalı onların sıkıntılarını dinlemeli ve onlara yardım etmeliyiz’’ dedi. Yoksulluğun her bölge için sorun olduğuna da değinen Uysal, bu bölgede yaşayan vatandaşların bundan çok daha fazla etkilendiğini ve yardımların yeteri derecede ulaştırılmadığını, devletin bu vatandaşlara daha çok yardım yapması gerektiğini de sözlerine ekledi.

"ÇOK GÜZEL KARŞILANDIK"
Gittikleri yerlerde çok güzel karşılandıklarını ve yapılan yardımlara çok değer verildiğini de söyleyen CHP’li Uysal bu kampanyada da kadın kollarına desteğini esirgemeyen öncelikle CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban’a ve tüm il yönetimine, CHP’li Belediye Başkanlarına ve  sonrasında da tüm kadın kolları ilçe başkanları ve yönetimlerine ve tüm yardımseverlere teşekkür ettiklerini iletti. Uysal konuşmasını fark yaratan çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini söyleyerek sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim