Manisa Büyükşehir Belediyesi, dolandırıcıların yeni yöntemiyle ilgili önemli bir uyarıda bulundu. Son zamanlarda bazı art niyetli kişi ya da kişilerin Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter ve yardımcılarının adını kullanarak, yardım adı altında bir takım talepte bulundukları yönünde bilgilerin geldiğinin vurgulandığı açıklamada, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz, yüz yüze ya da telefonla ve dahi buna benzer hiçbir şekilde ve ad altında vatandaşlarımızdan yardım talebinde bulunmamıştır ve bulunmayacaktır. Hemşehrilerimizin mağdur olmamaları açısından bu tür talepte bulunanlarla ilgili kolluk kuvvetlerine başvurmaları önemlidir. Sizlerden bu şekilde taleplerde bulunanlara itibar etmemeniz önemle rica olunur” ifadelerine yer verildi.

Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar iptal edildi! Selektörle radar uyarısına kesilen cezalar iptal edildi!

10 MAHALLEDE SU KESİNTİSİ UYARISI 

Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Maski’den yapılan duyuruda bazılarının tamamında bazılarının ise bir bölümünde, toplam 10 mahallede su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.    

Yapılan duyuru şöyle: 
“Manisa Merkez Çaybaşı İçme Suyu Deposu isale hattında 16.11.2022 (Çarşamba) tarihinde 09.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan bakım onarım ve iyileştirme çalışması nedeniyle Dere, Tunca, Saruhan, İbrahim Çelebi, Akıncılar, Mimar Sinan Mahallelerinin tamamı ile Adakale, Göktaşlı, Topçu Asım ve İshakçelebi Mahallesinin bir bölümünde planlı su kesintisi yapılacaktır. Vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri alması önemle rica olunur.”

Editör: TE Bilişim