Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı! Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı!

Manisa Öğretmen Evi’nde yapılan kongrede partililere konuşan Cem Uzan, Anayasaya göre Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı olamayacağını hatırlatarak “Şimdi Manisa’dayım, yarım saat sonra Antalya’da olacağım. Ondan sonra Zonguldak’ta olacağım. Türkiye’nin her yerindeyiz. Ne mutlu ki bana sizler gibi dava arkadaşlarımla birlikte yürüyorum. Daha seçimler olmadan seçimleri kazanıyoruz. Recep Tayyip Erdoğan’ı emekli ediyoruz. Milletimize Anayasayı öğretiyoruz. Bizim haricimizde kimse sahip çıkmadı Anayasaya. Şimdi bazı partilerin bu konuya sahip çıkmaya başladıklarını görüyoruz. Bu millet düzeni değiştirmekte kararlı. Yüzde 70+, Erdoğan’ı istemiyor. Mart ayında Erdoğan’ı emekli ettiğimizde milletin teveccüğünü hep beraber yaşayacağız. Çünkü bu ekonomiyi biz toparlarız. 31 Ocak 2023’te 5 maddelik bir ekonomi programı açıklayacağım. Üzerinde deli gibi çalışılmış 5 madde. İnsanımıza umut, yaşam, özgürlük ve zenginlik verecek 5 madde. Namus sözü olacak 5 madde. Türkiye ve dünyada başka bir çığır açacağız. Bu millet bunu hakediyor. Duygulanmamak için kendimi zor tutuyorum” dedi. 
Cem Uzan konuşmasının sonunda, Cumhurbaşkanı Adaylığı için 100 bin imzaya ihtiyacı olduğunu belirterek Manisa bana kaç imza verecek diye sordu. Partililerden 4 bin imza sözünü duyan Uzan, 4 bin imzaya tamam dedi. 
Kongreye; Genç Parti Genel Başkan Yarıdımcısı Baş Danışman Metin Altmışkara, Genel Başkan Yardımcısı Mert Buruşuk,  seçimden sorumlu genel başkan yardımcısı Fikri Yılmaz ve Ayhan Gelenoğlu’da katıldı.

Editör: TE Bilişim