Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, Salihli’de engelli bir vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Ateş, ardından Büyükşehir Belediyesi Gıda Bankası’nda incelemelerde bulundu ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalandığı Gıda Bankalarının il genelinde Kurban Bayramı öncesi açık olduğunu belirtti.

İl genelindeki çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, ilçelerdeki çalışmalarını da sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, Salihli’de engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti. Ateş ardından Büyükşehir Belediyesi Gıda Bankası’nda incelemelerde bulundu ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalandığı Gıda Bankasının il genelinde de bayram öncesi açık olduğu ve vatandaşa hizmet verdiğini belirtti. Ateş, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın zor durumda kalmaması için Kurban Bayramı öncesinde de Gıda Bankalarımız açık olacak” dedi.

Zeki Kayda’ya ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı da ziyaret etti. Ziyarette, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Karaca ve Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Ünveren de hazır bulundu. Ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde ilçeye yapılacak olan sosyal projeler ve hizmetler değerlendirildi. Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ziyaretinden dolayı Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Merve Ateş’e teşekkür etti.
Kaynak: iha