Ege'de korkunç kaza! Otomobilin çarptığı yaya feci şekilde can verdi! Ege'de korkunç kaza! Otomobilin çarptığı yaya feci şekilde can verdi!

Haber: Ahmet ÜNSAL

Manisa Merkez’de uzun yıllardır yağmayan kar nedeniyle vatandaşlar kara hasret kalmıştı. Kar yağışı Spil Dağı’nda etkili oldu. Kar kalınlığını Milli Parklar bölgesinde kalınlığı 30 santimi ulaşırken Spil’in 1517 metre zirvesinde yer alan Bayrak tepedeki kar kalınlığı 45 santime ulaştı.
Çoğunluğu İzmir’den gelen vatandaşlar evlerinden getirdikleri mangallarıyla soğuk hava da mangal keyfi yaptı.Keyif düşkünü olanlarda nargilelerini yanlarında getirdi.
Spil Milli Parklar bölgesindeki piknik alanının tamamı beyaza bürünürken çocukların kardan adam yapma yarışı ortaya renkli görüntüleri beraberinden getirdi.
Yanlarında pekmez getirenler beyaz karın üzerine dökerek kaşıklayarak yemeyi de ihmal etmedi.
Gün boyunca yağan karın tadının çıkartan İzmir ve Manisalılar “Bursalıların Uludağ’ı varsa bizimde Spil’imiz var.Bursa’da olmayan bir çok şey bizim Spil’imizde var.Yüzlerce Yılkı atımız,geyiklerimiz,doğaya uyum sağlayan canlılarım bulunuyor.” Dediler…
MANİSA JANDARMA SPİL’E TAKVİYE EKİPLER OLUŞTURACAK
Spil’den Manisa’ya iniş güzergahında ise kar hareketliliğinin Pazar günü ve sonrasında da süreceği Jandarma birimlerinin ise bölgeye çok sayıda takviye ekipler yönlendirerek meydana gelebilecek trafik sıkışıklığın önünün alınmasının ötesinde kazalara yol açılmaması yönünde vatandaşların megafonlarla uyarılacağı belirtildi… 
Vatandaşların karın getirdiği mutluluğu, “Kar yağınca Spil’e gelmeden yapamıyoruz” diyerek dile getirdiler. Ulusal ve yerel gazeteciler Spil’e yağan kar ile birlikte objektiflerini 1517 metredeki zirveye çevirmek için adeta birbirleriyle yarış haline girdiler….


Editör: TE Bilişim