Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama Bakan Şimşek'ten 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ters düştü' iddialarına ilişkin açıklama

AK Parti’nin kurucularından ve TBMM’nin eski Başkanı Bülent Arınç, Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtlayarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Açıklamalarında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da yer veren Arınç, 2019 yılındaki yerel seçimlere değindi.
İBB Başkanı İmamoğlu’nun seçilmesinden sonra söz konusu kararın geçersiz sayıldığı ve yeniden seçim kararının alınmasının yanlış olduğunu ifade eden Arınç, “Kimin önüne farklı şekilde geçerseniz onu büyütmüş olursunuz. 18 bin oy farkıyla kazanmış bir insanı 850 bin oy farkıyla kazanmış insan hale getirirsiniz. Bunu yapmayın diye yalvardım. Belki sakalım yok diye dinlemiyorlar ama sakallı insanların da sözlerinin çok dikkate alındığını göremiyorum son zamanlarda” diye konuştu.
Ersoy’un “Kimlerle görüştünüz, oradaki durum neydi. Peki bundan sonra ne olacak” sorularına Arınç şu ifadelerle yanıt verdi:
“Her şey aşikar, gazeteler yazıyor. Türkiye’de hiçbir şey gizli kalmaz. Bugün her şey ortada. Ne sizin bir şey söylemenize ne de benim bir şey söylememe gerek var. Sosyal medya bir taraftan ortaya çıkan fotoğraflar bir taraftan. Bunlarla kim ne yapmıştır bir kanaat edinebilirsiniz.”

Editör: TE Bilişim