MANİSA (AA) - Turgutlu'da bulunan bir sinema salonunda düzenlenen galaya filmin başrol oyuncusu sanatçı Kutsi ile AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, protokul üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Rahatsızlığı nedeniyle gösterime katılamayan AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, çektiği video ile etkinliğe katılanlara teşekkür etti.
Kutsi, gösterimden önce yaptığı konuşmada, 3 hafta önce başlayan projede dönüşlerin muhteşem olduğunu belirterek, "Bu proje benim için çok değerli. Sayıları yaklaşık 10 milyonu bulan engelli kardeşlerimizin sesi olmaya çalıştık. Onlara bir faydamız dokunabildiyse, onlarla omuz omuza verebildiysek bizim için büyük bir mutluluk." dedi.
BAYBATUR’DAN TEŞEKKÜR 
Ak Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Milletvekili SerkanBayram‘ın hayat hikayesinin anlatıldığı Kutsi’nin başrolünü oynadığı Buğday Tanesi filminin Turgutlu gösterimine katıldık. Geliri ile Engelli Yaşam ve Kültür merkezi yapılacak olan azmin, inancın ve umudun hikayesine ilgileri için Turgutlu'lara teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  

Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı Ege'de korku dolu anlar! Dev gemi iskeleye böyle çarptı

Editör: TE Bilişim