Kurucu müdürlüğünü Sosyal Hizmet Uzmanı Necati Işık’ın yaptığı Işıkoba Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, kısa süre içerisinde sadece Manisa’nın değil Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen merkezlerinden biri haline geldi.

12 bin metrekare alan üzerine inşa edilen merkezde 8 bin 400 metre kare yaşam alanı, 8 bin metrekare de bahçe yer alıyor. Toplam kapasitesi 190 olan merkezde 1, 2, 3 ve 4 kişilik 68 adet yaşlı bakım odası ile 18 adet idari ve alt personele ait odalar yer alıyor.

Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu ve Sorumlu Müdürü Sosyal Hizmet Uzmanı Necati Işık, geçtiğimiz yıl Kasım ayında Saruhanlı Adiloba Mahallesi Adiloba Sokak No:468 adresinde hizmete giren merkezin 55 yaş üstü bireylere en üst düzeyde hizmet verdiğini söyledi.

Işık, “Geçtiğimiz yıl hizmete giren merkezimizde, misafirlerimize günlük yaşamları süresince gözetim ve destek sağlayarak yaşam kalitelerini sürdürebilmelerine olanak sağlayan bir hizmet sunulmaktadır. 10 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla merkezimizin sakinlerine en kaliteli şekilde bir yaşam sunulmaktadır. Bununla birlikte buradan hizmet alan vatandaşlarımıza, temel ihtiyaçlarını destekleyici ve sevgi dolu bir aile ortamında güvenilir bir hizmet sunulmaktadır. Aile ortamının sağlandığı merkezimiz zihinsel ve fiziksel açıdan yetkinliklerin devamlılığını sağlama, sosyal katılımını aktif hale getirme, boş zamanlarını sosyal olarak değerlendirme yönünde de misafirlerimize çeşitli etkinlikler sunmaktadır.”  

Işık ayrıca merkez hakkında bilgi almak isteyenlerin, 0507 465 55 10 nolu telefon aracılığı ile kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem

Editör: TE Bilişim