İstanbul Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi'ndeki patlamada yapılan son açıklamalara göre 6 kişi yaşamını yitirmiş ve 81 kişi ise yaralanmıştı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise son yaptığı paylaşımda, 81 yaralıdan 39’unun tedavilerinin tamamlanarak taburcu olduğunu açıklamıştı.

Baba ve kızı patlamada yaşamını yitirdi

Adana'dan kız istemek için İstanbul'a gelen Yusuf Meydan ve 3 yaşındaki kızı Ecrin'in, elim olayda yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Dolandırıcıların "virüs" tuzağı:  Tek tıkla 10 milyonu uçtu Dolandırıcıların "virüs" tuzağı: Tek tıkla 10 milyonu uçtu

Baba ve kızı, hafta sonu olduğu için ailesi ile birlikte Taksim'de geziye çıkmıştı.

"Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yüreğimiz İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun. Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum. Devlet olarak tüm imkanlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve yaralılarımızın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecek."

Ölenlerin kimlikleri... 

İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısının acısı hala taze. Hain saldırıda yaşanan patlamada 6 kişi hayatını kaybetmiş, 81 kişi ise yaralanmıştı.

Yaralananlardan 39'u tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör saldırısında yaşamını yitirenlerin isimlerini açıkladı.

Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu

Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "6 terör şehidimiz var. Hepsinin ayrı bir hikayesi var. Hayatını kaybedenler kardeşlerimiz; Arzu Özsoy İstanbul 1984 doğumlu ve kızı Yağmur Uçar Ereğli 2007 doğumlu, Yusuf Meydan Palu 1988 doğumlu, Ecrin Meydan Seyhan 2013 doğumlu, Adem Topkara Gümüşhane 1982 ve eşi Mukaddes Topkara Rize 1985 doğumlu." dedi.

Editör: TE Bilişim