Başkanlık makamında düzenlenen törende Belediye Başkanı Zeki Bilgin ile İş Bankası Saruhanlı Şube Müdürü Murat Kaygısız ve Şube Yetkilisi İsmail Çağlar Beyhan, söz konusu protokole ilişkin hazırlanan evrakları imzaladı.

Belediye Personeline 19 Bin 50 TL Promosyon

Saruhanlı Belediyesinde görev yapan memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçi olmak üzere toplam 87 personelin maaşlarının 3 yıl süreyle yatırılacağı banka ve personele ödenecek promosyon miktarının belirlenmesi amacıyla düzenlenen ihaleyi, 19 bin 50 TL ile en yüksek teklifi veren İş Bankası kazanmıştı.

İş Bankası, ihale sözleşmesine göre 2022-2025 yıllarını içeren yeni maaş anlaşması kapsamında belediye personellerine ödenecek ilk maaşın ertesi günü tek seferde 19 bin 50 TL promosyon ödemesi yapacak.

Başkan Bilgin; Personelimize Hayırlı Olsun

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, imza töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada verilecek promosyonun personel için hayırlı olmasını diledi. 

12 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla aranıyordu, yakalandı! Mide bulandıran mesaj detayı 12 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiasıyla aranıyordu, yakalandı! Mide bulandıran mesaj detayı

Belediye tarafından 2021 yılında yapılan maaş ve promosyon ihalesinin, enflasyon şartları nedeniyle feshedilip yeni bir promosyon ihalesi düzenlendiğini ifade eden Bilgin şunları kaydetti;

“Belediyemizde görevli 87 personelimiz için düzenlediğimiz banka promosyonu ihalemiz hayırlı olsun. Daha önce imzaladığımız sözleşme feshedildi, günün koşullarına uygun olarak yapılan yeni ihale sonucunda bu ücret 19 bin 50 liraya kadar çıktı. Belediyemizde birlikte çalıştığımız arkadaşlarımıza ekonomik yönden bir destekte daha bulunmanın büyük bir sevincini yaşıyoruz. Her biri bizim ayrı bir değer taşıyan personellerimizi ilgilendiren maaş promosyonu ihalesini sonuçlandırmış olduk. Personelimizin yüzünü güldüren yeni ihalenin ve protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İmza töreninde Başkan Yardımcıları Hüseyin Baysal ile Hüseyin Çelik de hazır bulundu.


 

Editör: TE Bilişim